• Grand Prix Landau - Axel
  • Grand Prix Tholen - Scherpenisse
  • Grand Prix Zwemschaak - Goes
  • Grand Prix HWP - Sas van Gent
  • Grand Prix Pepernoten - Vlissingen

Zaterdag 25 april heeft Landau 2 in de gezamelijke slotronde te Scherpenisse de titel gegrepen door koploper HWP4 in een onderlinge confrontatie te verslaan met 5½-2½.

Hierdoor eindigden 3 teams op de gedeeld eerste plaats, naast de genoemde teams ook SKS2 die van DZD wonnen met 5-3. Op bordpunten ging de titel naar Landau 2 die promoveren naar de 3e klas KNSB.

Onderin was het ook nog spannend, DZD2 en Middelburg kwamen beiden nog in aanmerking om op de laatste plaats te eindigen. Door een nederlaag tegen ZSC met 5-3 eindigt Middelburg op de laatste plaats en moeten een promotie/degradatie wedstrijd spelen tegen de nummer 2 van de promotieklas (mits de eerste 2 teams van de promotieklas gebruik maken van het recht op promotie)

De promotieklas is gewonnen door SVWZV die met een duidelijke 4-0 wonnen van DZD2. Tweede is Goes 2 geëindigd, die het dus mogen opnemen tegen Middelburg 1.

Alle uitslagen en standen vindt u bij Competities - Uitslagen en Standen.

 

Tot slot feliciteert het ZSB bestuur het eerste en tweede team van HWP die in hun KNSB klas de titel grepen en daarom promoveren naar de meesterklas resp. de tweede klas KNSB.