• Grand Prix Landau - Axel
  • Grand Prix Tholen - Scherpenisse
  • Grand Prix Zwemschaak - Goes
  • Grand Prix HWP - Sas van Gent
  • Grand Prix Pepernoten - Vlissingen

In het huidige schaakseizoen 2022-2023 zijn er tot nu toe drie Grandprixtoernooien geweest.

Op zaterdag 3 december 2022 organiseerde S.K. Souburg het jaarlijkse Pepernotenschaaktoernooi. Er waren 43 deelnemers. De toernooiwinst (A/B/C-groep) ging naar Boyd Leenen van S.V. Asten.In de D-groep won Berk Mustafov van de organiserende vereniging. In de jongste leeftijdsgroep (E/F/G/H-groep) ging de winst naar Konstantin Tkacenko (ook lid van Souburg).

Het volgende Grandprixtoernooi, het Landau-toernooi, vond plaats op zaterdag 7 januari 2023 in Axel. Sven de Putter won in de oudste leeftijdsgroep. In de C-groep ging de winst naar Souburger Giovanni Koolhoven. Konstantin Tkacenko van S.K. Souburg heeft de D-groep op zijn naam geschreven.

S.V. Het Witte Paard organiseerde het HWP-toernooi op zaterdag 4 februari 2023. HWP-er Wonder Dutré heeft het toernooi gewonnen met 7 uit 7 (oudste leeftijdsgroep). Atousa Warnier van Landau eindigde als eerste in de C-groep.  De D-groep was een prooi voor Jeremy IJdema van Souburg (7 uit 7). Mats Wijnhoven won de E/F-groep en in de G/H-groep heeft Olivier van Delft gewonnen.